Güller fikstürü değerlendirdi!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde baÅŸlattığı kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Serhat Güller yaptığı açıklamada, 6 Temmuz’da baÅŸlayan kamp döneminin oldukça verimli geçtiÄŸini söyledi.

Sporcular arasında samimi bir tablo oluştuğunu gözlemlediklerini ifade eden Güller, günde 2-3 idman yaparak geçirdikleri kampın yoğun şekilde sürdüğünü vurguladı.

Takımda belirli seviyede moral ve motivasyonu da saÄŸlamayı baÅŸardıklarını anlatan Güller, ”Artık tek yapmamız gereken bazı eksiklikleri giderecek sporcuları renklerimize baÄŸlamak” dedi.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Güller, şöyle konuştu:
”Geçen sezon Sivasspor’da antrenmanlara çıkan Brezilyalı orta saha oyuncusu Davi Fotelaza ile prensipte anlaÅŸmaya vardık. Önümüzdeki günlerde sözleÅŸme imzalayarak 3 yıllığına renklerimize dahil edeceÄŸiz. 4 Brezilyalı futbolcuyla daha görüşüyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konu netlik kazanacak.”

Güller, Bank Asya 1. Lig fikstürünü de değerlendirirken, şunları kaydetti:
”BilindiÄŸi üzere ilk maçımız eski takımım Boluspor ile yapılacak. Her ne kadar tanıdığım bir takım olsa bile, oyuncular ve yöneticiler deÄŸiÅŸti. O nedenle bizim adımıza ÅŸu an Boluspor’un diÄŸer takımlardan bir farkı yok. İlk sınavımızın Boluspor karşısında olması bizim için ne bir avantaj ne de ÅŸansızlık. Biz, ‘bu ÅŸans mıdır, yoksa ÅŸansızlık mıdır’ gibi düşünceler yerine, kendimizi lige en iyi ÅŸekilde hazırlamanın çabası içinde olacağız. Ligin ilk maçından son dakikasına kadar aynı azim ve istekle mücadele vereceÄŸiz. Böylelikle de iyi bir sonuçla ligi tamamlayacağız.”

Kaynak: Ajansspor

Yorumlar

Görüşünüzü Belirtebilirsiniz...
Küfürlü, bozuk bir üslupla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır.