“Alt sıralardan kurtulmak için yenmeliyiz..”

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu’nda, Bucaspor deplasmanından puan almanın hesapları yapılıyor..

Kulüp BaÅŸkanı Ali Kahramanlı yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçında aldıkları yenilgiyi unutarak, Bucaspor’la deplasmanda yapacakları maça konsantre olmaya çalıştıklarını söyledi.

Ligin tamamlanmasına 4 hafta kaldığını anımsatan Kahramanlı, ”Sezonun bitimine 4 hafta kala gerek ligin üstü, gerekse altında zor karşılaÅŸmalar yapılacak. Alt sıralarından kurtulmak için mücadele verdiÄŸimiz ligde, Turkcell Süper Lig’i hedefleyen Bucaspor karşısında puan ya da puanlar almamız gerekiyor. ÇekiÅŸmeli ve zevkli geçeceÄŸine inandığımız bu maçta, iyi oynayanın yanı sıra dostluk ve kardeÅŸlik kazansın” dedi.

Teknik direktör Ergün Penbe de Bucaspor maçının hazırlıklarını yoğun tempoyla sürdürdüklerini söyledi.

Oyuncularını moral ve motivasyon olarak bu maça hazırlamaya çalıştığını belirten Penbe, ”Kalan 4 maçımızı da en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirerek ligde kalmayı hedefliyoruz. O nedenle, Bucaspor maçından alacağımız puan ya da puanlar ilerleyen haftalar için bize moral olacak” diye konuÅŸtu.

Kaynak

Yorumlar

Görüşünüzü Belirtebilirsiniz...
Küfürlü, bozuk bir üslupla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır.